Staro odpadno železo – pravilno zavrzite material in poskrbite za naravo

staro-odpadno-zelezo in odkup barvnih kovin

Staro odpadno železo je material, ki ga je potrebno pravilno zavreči in odpeljati na pravo mesto. Zaradi teh stvari je pomembno, da za to poskrbijo strokovnjaki, ki bodo mogoče v odpadnem materialu našli kakšno stvar, ki jo bodo lahko uporabili (reciklirali) naprej, ostanke pa bodo pravilno pravilno zavrgli. Velikokrat se, predvsem ob različnih montažah, prenovah in tako dalje znajde na dvorišču material, za katerega ne vemo kako bi ga uporabili, nas moti in obenem kazi okolje v katerem živimo.

V podjetju Barko se ukvarjamo z odkupom kovin in odvozom starega odpadnega železa in barvnih kovin, med katerimi je najbolj iskana kovina baker. V kolikor ne veste, kam določen material odpeljati, to namesto vas storimo mi, obenem pa še zaslužite nekaj denarja, saj odkupimo kovine po trenutni ceni jekla na kg.

odkup-kovin in starega odpadnega železa

Pomemben vidik je tudi skrb za okolje. V svetu v katerem živimo, je skrb za naravno izjemno pomembna in s pravočasnim odvozom odpadnega materiala, bodisi je to baker ali kakšna druga kovina poskrbimo tudi za okolje v katerem živimo, še posebej če živimo na podeželju v objemu narave. Verjamemo, da takšne stvari štejejo v današnjem svetu in mu dajejo veljavo in če bo vsak prispeval le majhen delež k skrbi za okolje, bomo živeli lepše. Odvoz starega odpadnega železa je vsekakor korak v to smer.

 

Staro odpadno železo in ostale barvne kovine – nudimo ugoden odkup

Staro odpadno železo je besedna zveza, ob kateri marsikdo zavije z očmi, saj mu je verjetno znan primer, ko je imel doma pokvarjen ali star pomivalni stroj, pralni stroj, hladilnik ali kakšno drugo podobno napravo in je iskal način, kako bi ga sam lahko odpeljal na odpad. Stvari so težke, po navadi ne gredo v osebno vozilo, kombija ni pri roki, zato se lahko takšne stvari zavlečejo in mine kar nekaj časa, preden takšen stroj ali napravo dejansko spravimo iz stanovanja ali hiše. V tem primeru nastopimo mi, saj smo v našem podjetju specializirani za prevoz in odkup kovin.

Za obsežnejši odvoz barvnih kovin in ostalih surovin je potrebna registracija dejavnosti, saj lahko le tako pridobite ustrezna dovoljenja in podjetje Barko je vpisano v register, tako da ste ob našem klicu lahko popolnoma mirni, saj točno vemo, kam bomo staro odpadno železo odpeljali, kako ga bomo zavrgli ali pa uporabili naprej. Mi bomo prevzeli skrb za odvoz in ugotavljanje, kako bomo stvari odpeljali, vi pa se boste lahko posvetili stvarem, ki so vam v veselje in v katerih uživate.

baker spada med najbolj iskane barvne kovine

Poleg odvoza starega odpadnega železa in odkupa kovin, se v našem podjetju ukvarjamo tudi z razrezom s pomočjo avtomatskih škarij ali metodo plamenskega rezanja, nudimo pa vam tudi celostno svetovanje glede pravilnega razreza z odpadnimi materiali, da se boste o tej temi pravilno izobrazili. Celovita, natančna in hitra storitev je temelj za naše in vaše zadovoljstvo in verjamemo, da boste z našim odvozom in odkupom starega odpadnega železa izjemno zadovoljni.

 

Baker in ostale kovine ob odkupu ponovno uporabimo

cena-jekla-na-kgStaro odpadno železo je pogosta nadloga ob selitvah ali prenovah, bodisi stanovanj, delavnice ali celotne hiše in v kolikor vi vidite v njem zgolj kup materiala, ki se ga želite znebiti, mi vidimo v njem material, ki ga lahko recikliramo in ponovno uporabimo. Pomembna lastnost železa je, da se lahko neprestano reciklira, saj je njegova zgradba popolnoma neuničljiva in se razporedi sama od sebe.

Takšna zgradba omenjenega materiala omogoča, da se ponovno uporabi v nove namene in pri tem ne izgubi lastnosti ali kvalitete. Železo je v industriji iskano in veliko ceneje je reciklirati in uporabiti star material, kot pa kupiti novega, seveda če ga znate pravilno reciklirati in potem ponovno uporabiti.

V našem podjetju smo specializirani za odkup kovin, ki jih lahko uporabimo za izdelavo zlitin, še posebej priljubljena v industriji sta jeklo in baker, ki sta kakovostna materiala, ki bosta poskrbela za kvalitetne izdelke. Odkup kovin je tako smiselen tako za nas kot tudi za vas, saj zagotavljamo odkup po trenutni ceni jekla na kg.

 

Odkup kovin po ugodni ceni

Staro odpadno železo je material, ki ga ne moremo kar tako zavreči, ampak ga moramo odpeljati na posebna mesta, obenem pa, v kolikor gre za večje količine je to izredno težaven in dolgotrajen proces, ki ga je potrebno zaupati strokovnjakom in licenciranim osebam, ki so usposobljene za odvoz in shranjevanje takšnih materialov.

V našem podjetju vam nudimo pravilen odvoz barvnih kovin in odkup. Odkup kovin vam nudimo po trenutni ceni jekla na kg, odkupujemo pa vse vrste kovin tudi jeklo in baker. Vi se boste znebili odpadnega železa, mi pa bomo dobili star material, ki ga lahko recikliramo in ponodvno uporabimo, obenem pa pridobit tudi narava.

V kolikor imate kakršnokoli vprašanje nas kontaktirajte in z veseljem vam bomo odgovorili na vparašanja in vas seznanili z našim delom.

baker-barvna-kovina