Odkup odpadnih surovin

Odkup odpadnih surovin, ki je ena od osrednjih dejavnosti našega podjetja, zajema najrazličnejše vrste jeklenega odpadka, vključno z nerjavnim jeklom, in različne barvne kovine.

Ponujamo vam celostno storitev, ki vključuje odkup in odvoz kovin ter drugih surovin. Obenem pa smo vam na voljo za razrez (s pomočjo avtomatskih škarij Bonfiglioli ali z metodo plamenskega rezanja) in za celostno svetovanje glede pravilnega ravnanja z odpadnimi materiali.

 

Odkup odpadnih surovin vam prihrani številne skrbi

Naše storitve poskrbijo, da se vam ne bo treba ukvarjati z materiali, ki za vas niso več uporabni. Še več: ne le da ne boste imeli skrbi, povezanih s tem, kako organizirati odvoz in pravilno zavreči določene odpadne surovine, ampak boste pri tem celo zaslužili, za povrh pa naredili nekaj dobrega za naravo oziroma okolje.

Odkup odpadnega materiala z vključenim odvozom, ki vam ga ponujamo, je torej izjemno praktična rešitev – še posebej pri večjih količinah tovrstnega materiala, katerih odvoz zahteva večja in ustrezno opremljena vozila za varen odvoz.

 

Možen odkup odpadnih kovin različnih vrst

Kot smo omenili, smo pravi naslov za odkup odpadnih kovin najrazličnejših vrst. Poleg litin, železa in nerjavnega jekla nudimo tudi odkup barvnih kovin kot so aluminij, baker, medenina, cink ter svinec – tako večje kose, izdelane iz omenjenih materialov (na primer aluminijaste dele odsluženih hladilnikov), kot ostružke.

 

Kakšna je cena odpadnih kovin in drugih surovin?

Se sprašujete, zakaj izbrati prav nas? Eden od glavnih razlogov je zagotovo ta, da vam lahko ponudimo še posebej dobre cene. Cena odpadnih kovin in drugih surovin, ki jo je mogoče iztržiti, je torej pri nas nadpovprečno visoka. Ker pa so konkretne cene odvisne od različnih dejavnikov, obenem pa je treba upoštevati nenehna nihanja cen na trgu, vas vabimo, da nas pokličete ali nam pišete. Na podlagi opisa količine in kakovosti odpadnih surovin bo namreč možna natančnejša ocena cene, ki vam jo lahko ponudimo.

Odkup odpadnih surovin

 

Odkupujemo vse vrste jeklenega odpadka in odpadke barvnih kovin.