Odpadne surovine

Staro odpadno železo – nudimo ugoden odvoz in odkup odpadnih surovin

Dobra stran starega odpadnega železa je, da ga lahko recikliramo znova in znova, saj je njegova uporaba vsestranska. Spada namreč v sam vrh najpogosteje recikliranih materialov. Zato pa se tudi znajde, kot pogosta odpadna surovina, ki se nabira na podstrešjih, garažah, delavnicah in drugih poslovnih obratih ter zaseda nepotreben prostor. Se ga želite rešiti?

Družinsko podjetje Barko iz Logatca vam pri tem lahko pomaga. Staro odpadno železo in druge odpadne surovine namreč sortiramo, tehtamo, skladiščimo in prodajamo ter po potrebi tudi razrežemo. O našem delu priča 32 let izkušenj, recikliranje več kot 8000 ton surovin in mnenja več kot 2300 zadovoljnih strank.

 

Jekleni odpad

Odpadna surovina - Železo

Železo: Fe E1, Fe E3, Fe E8, Fe ostružki

Odpadna surovina - Litina

Litina

Odpadna surovina - Inox

Nerjavno jeklo – inox

Barvne kovine

Odpadna surovina - Aluminij

Al (aluminij): Al industrijski, Al pločevina, Al profili, Al trdi, Al ostružki, Al hladilniki

Odpadna surovina - Baker

Cu (baker): Cu I. kvaliteta, Cu II. Kvaliteta, Cu III. kvaliteta, Cu ostružki

Odpadna surovina - Medenina

Ms (medenina): Ms valjani, Ms komadi, Ms ostružki, Ms mešani, Ms hladilniki

Odpadna surovina - Bron

Bron: Bron kosi, Al bron, bron ostružki

Odpadna surovina - Cink

Zn (cink)

Odpadna surovina - Svinec

Pb (svinec)

Odpadne surovine polnijo prazne police v vseh gospodinjstvih

V času podnebnih sprememb lahko o recikliranju in ponovni uporabi prebirate vsak dan in prav je tako. Mnogi pa se še vedno sprašujejo, kam z odpadnimi surovinami kot je na primer staro odpadno železo v primeru, da se tega nabere več. Marsikdo se ne zaveda, da obstajajo podjetja kot je naše, ki se ukvarjajo z odkupom omenjenih elementov. Pravilno ste prebrali, s starim odpadnim železom je mogoče tudi zaslužiti, na vas pa je le, da ga zberete in postavite pred vaš dom. Za vse ostalo poskrbimo mi.

 

Odkup odpadnih surovin s katerim boste zagotovo zadovoljni

Glavna dejavnost našega podjetja je odkup odpadnih surovin. Mednje spada jekleni odpad, kot je na primer staro odpadno železo, litina in nerjaveč jeklo – inox ter tudi barvne kovine, kot so aluminij, baker, medenina, bron, cink, svinec. Odkup odpadnih surovin bo vašemu podjetju zagotovo doprinesel k večji ravni organizacije in vam prinesel nov prostor. Marsikdo meni, da je to naporno in zamudno opravilo, vendar če se odločite za naše storitve, boste spoznali, da je ravno nasprotno. Praktično namesti vas mi vse opravimo.

odpadne-surovine

 

Cene za odkup odpadnih surovin, ki vam jih bomo ponudili so vedno podane na kg dane odpadne surovine. S tem je namreč mogoče zagotoviti nadpovprečno visoko vrednost. Staro odpadno železo ima na današnjem trgu večjo ceno, saj smo se znašli v času pomanjkanja gradbenega materiala in tako lahko pričakujete, da boste ob odkupu odpadnih surovin zaslužili še več denarja kot bi ga predhodno. Zavedati pa se morate, da cena iz dneva v dan na tržišču niha, saj je odvisna od več-ih dejavnikov.

Priporočamo vam, da nas kontaktirate in opišete kakšna je kakovost odpadne surovine, katero bi želeli, da jo odpeljemo in kolikšna je njena približna količina. Na podlagi vaših informacij se bomo potrudili, da vam ponudimo ceno s katero boste več kot zadovoljni.

 

Odvoz odpadnih surovin, ki vam bo prihranil čas in skrbi

Izredno pomembno nam je, da smo do strank prilagodljivi, saj nam vaše mnenje pomeni ogromno. V ponudbo smo zato vključili tudi sam odvoz starega odpadnega železa. Naše podjetje vam bo zagotovilo ustrezen načrt prevzema, skladen z vsemi predpisi, ki veljajo na tem področju. Odpadne surovine v naših rokah so obravnavane v primeru nevarnih materialov še s posebno previdnostjo.

Ste vedeli, da se staro odpadno železo nahaja v več-ih oblikah in vrstah, kot so na primer Fe E1, Fe E3, Fe E8 in FE ostružki? Tudi pri drugih materialih je situacija podobna, marsikateri izmed njih je lahko zaradi svoje strukture škodljiv zdravju, ali pa se pri odvozu večjih količin le-tega pojavijo težave. Poskrbeli smo, da imamo za odvoz odpadnih surovin na voljo vozila z ustrezno nosilnostjo, opremljena z dvigali za nalaganje in drugimi dodatki, ki tako poskrbijo za res visoko varnost.

Staro odpadno železo bomo odpeljali brez večjih težav in zapletov. Kot podjetje smo namreč registrirani v register prevoznikov odpadkov pri Agenciji Republike Slovenije za okolje. To pomeni, da imamo uradno dovoljenje za odvoz odpadnih surovin, kar vam bo zagotovo prihranilo mnogo skrbi.

odvoz-odpadnih-surovin