Odvoz odpadnih surovin

Odvoz odpadnih surovin, za katerega poskrbimo namesto vas, bo skladen z vsemi predpisi, ki veljajo na tem področju. Še posebej ko gre za materiale, ki so lahko nevarni, je nujna posebna previdnost. Poskrbeli bomo za ustrezen postopek, obenem pa za to, da bo delo končano v najkrajšem možnem času.

 

Vsa potrebna dovoljenja za odvoz odpadnih surovin

Za obsežnejši odvoz odpadnih kovin in drugih surovin je potrebna registracija dejavnosti ter pridobitev ustreznih dovoljenj. Podjetje Barko d. o. o. je vpisano v register prevoznikov odpadkov pri Agenciji Republike Slovenije za okolje, ki spada pod okrilje Ministrstva za okolje in prostor, in sicer pod zaporedno številko 75 (https://www.gov.si/assets/organi-v-sestavi/ARSO/Odpadki/Podatki/Prevozniki-odpadkov.pdf). To pomeni, da smo pridobili uradno dovoljenje, zato storitev namesto vas opravimo resnično profesionalno in brez tveganj.

Nudimo vam odvoz kovin oz. odpadnih surovin vseh vrst, ki med drugim vključuje barvne kovine, kot so bron, baker, medenina in aluminij. Če niste povsem prepričani, ali je možen odvoz barvnih kovin in drugih odsluženih materialov, ki so vam v napoto, nas pokličite ali nam pošljite elektronsko sporočilo. Tako boste dobili najbolj zanesljive informacije o možnostih, ki so vam na voljo glede na konkretne okoliščine.

 

Poskrbimo za hiter ter varen odvoz barvnih kovin in drugih surovin

Za varen in hiter odvoz kovine (barvne ali nebarvne) in drugih surovin je seveda nujna tudi primerna oprema – od samih vozil do različnih dodatkov. To je še razlog več, zakaj je nalogo smiselno prepustiti ponudnikom, ki se z dejavnostjo ukvarjajo profesionalno.

V podjetju Barko imamo na voljo raznolik vozni park vozil z ustrezno nosilnostjo, opremljenih z dvigali za nakladanje in drugimi koristnimi dodatki, kar nam omogoča, da delo opravimo hitro in brez nevarnosti za zaplete. Če potrebujete profesionalen odvoz odpadnih kovin in drugih materialov, smo torej vsekakor prava izbira za vas, kar potrjujejo številne zadovoljne stranke, s katerimi smo sodelovali v več kot dveh desetletjih uspešnega delovanja.

Odvoz odpadnih surovin

Poskrbimo za odvoz vseh vrst odpadnih surovin. Vpisani smo v evidenco prevoznikov odpadkov.