Odkup bakra – cena za kg in odkup ostalih barvnih kovin

Odpadni baker

Odkup bakra (cena za kg) je ena izmed osrednjih storitev, s katerimi se ukvarja naše podjetje z dolgo tradicijo. Poleg samega odkupa bakra in ostalih barvnih kovin vam nudimo tudi odvoz. Naša odkupna cena je poštena in ugodna, zato se, v kolikor imate nekaj odvečnega bakra, preprosto odločite za nas. Prodaja barvnih kovin je torej odličen način kako se lahko tega odpadnega materiala znebite, hkrati pa še nekaj zaslužite.

 

Poleg odkupa bakra (cena za kg) tudi odvoz barvnih kovin

Ker je odkup odpadnih surovin na splošno naša primarna dejavnost, se na nas obrnite, če imate na domačem vrtu, na parkirišču pred podjetjem ali kje drugje velik kup odpadne kovine in ne veste kam bi z njo. V našem podjetju se namreč aktivno ukvarjamo z odkupom bakra – cena za kg je poštena in ugodna – ter odkupom ostalih barvnih kovin. Še posebej je odvoz zahteven pri večjih kosih, saj se lahko z neprimerno opremo poškodujete. V takšnih primerih se odločite za strokovnost in usposobljenost ter kvalificirano podjetje za odvoz odpadnega bakra, kovine in ostalega.

Prevoz oziroma odvoz pa seveda zahteva tudi določena dovoljenja. Naše podjetje je vpisano v register prevoznikov odpadkov pri Agenciji Republike Slovenije za okolje, ki spada pod okrilje Ministrstva za okolje in prostor. Pri odkupu bakra (cena za kg) ste lahko tako pomirjeni, saj se bomo zadeve lotili profesionalno in celovito. Prav tako se ob najemu odvoza ne izpostavljate nepotrebnemu tveganju in nepazljivi nesreči, ki se lahko pripeti ob nepravilnem rokovanju z večjimi kosi.

Odkup bakra cena za kg

 

Odkup barvnih kovin po pošteni ceni z odvozom

Poleg bakra pa odkupujemo tudi različne barvne kovine. Pod tem imenom označujemo še aluminij, medenino, cink ter svinec. Pri nas odkup barvnih kovin ponavadi obsega odkup železa in jekla (najpogosteje nerjavno), ukvarjamo pa se tudi z odvozom odpadnih surovin večjih kosov izdelanih iz prej omenjenih materialov, npr. aluminijaste dele odsluženih hladilnikov. Zanimamo se tudi za nakup večjih količin ostružkov iz prej omenjenih kovin. Bolj specifično odkupujemo naslednje jeklene in barvne kovine:
• železo: Fe E1, Fe E3, Fe E8, Fe ostružki,
• litina,
• nerjavno jeklo,
• aluminij: industrijski, pločevina, profili, trdi, ostružki, hladilniki,
• baker: I., II. ali III. kvaliteta, ostružki,
• medenina: valjani, komadi, ostružki, mešani, hladilniki,
• bron: kosi, ostružki,
• cink,
• svinec.

Poleg odkupa bakra (cena za kg) in odvoza pa se ukvarjamo tudi z razrezom odpadnih surovin. V kolikor imate dodatna vprašanja s področja ravnanja z odpadnimi kovinami, nas kontaktirajte in naši svetovalci vam bodo z veseljem pomagali.

odkup in razrez barvnih kovin

 

Odkup bakra in cena bakra na borzi

Cena bakra na borzi je, tako kot vse ostale dobrine, odvisna od povpraševanja in ponudbe. To sledi osnovni ekonomski logiki, ki pravi, da večje kot je povpraševanje, višja je cena in obratno – če je ponudbe veliko, povpraševanja pa malo, je cena nizka. Če je pridobivanje določene barvne kovine na svetu stalno in enakomerno, povpraševanje pa se povečuje (npr.: gradbeniški boom in poraba jekla), bo cena kovine rasla.

Kljub nihanju cen bakra na borzi pa vam še vedno lahko ponudimo pošteno in ugodno ceno. Slednja niha tekom leta, meseca in celo dneva, zato nam za bolj točne informacije o odkupni ceni pišite ali nas kontaktirajte. Le tako boste namreč dobili zadnje in aktualne informacije o tem, kakšna je cena bakra na borzi. S tem ubijemo dve muhi na en mah – znebite se kupa odpadne barvne kovine, hkrati pa zaslužite.

 

Kvalificirano podjetje za odkup in odvoz bakra (kovin)

Poleg vpisa v register prevoznikov odpadkov Republike Slovenije se ponašamo tudi z številnimi ostalimi dovoljenji. Ta pričajo o naši profesionalnosti in kvalitetnem delu, hkrati pa dokazuje, da smo zaupanja vredno podjetje. Dovoljenja, ki jih nam je izdala Agencija Republike Slovenije za okolje ARSO, so:
• prevoznik odpadkov,
• evidenca trgovcev z odpadki,
• zbiralci odpadkov,
• predelovalci odpadkov,
• zbiralec- upravljalec zbiralnega mesta izrabljenih vozil.

odkupna cena bakra